AGRILED® pro és AL2007 termékcsalád

Teljesen automatizált világítás az Ön tehenészete számára

Több fény nagyobb tejhozamot eredményez: hagyomány és innováció Az Agrilight már több, mint 15 éve foglakozik a fénynek az állatok jólétére és a termelékenységére gyakorolt hatásának a kutatásával. A Wageningen egyetem által végzett tudományos kutatások megmutatták, hogy napközben legalább 150 lux fényre van szükség az állatok optimális közérzetéhez.

A 16 órán át tartó, legalább 150 lux fényerejű nappali időszak, amelyet egy 8 órás éjszaka (maximum 5 lux fénnyel) követ, javítja az állatok közérzetét és termelékenységét is.

 • akár 15% %-kal magasabb tej hozam
 • jobb termékenység
 • párosodási hajlam jobb felismerése
 • rövidebb ellési időszak
 • betegségeket jobban észre lehet venni
 • kevesebb sérülés az állományban

Agrilight termékek

Az összes Agrilight berendezést kifejezetten az istállókban és mezőgazdasági épületekben történő felhasználásra tervezték. Mindegyik berendezés ellenáll a nedvességnek, az ammóniának és a pornak.

Az Agrilight egy sor megoldást nyújt a kívánt optimális fényviszonyok eléréséhez:

 • AGRILED® pro termékcsalád; komplett LED világítás
 • AL2007/AGRILED® red vörös fényű termékcsalád; hagyományos világítás

AGRILED® pro termékcsalád

​A legkorszerűbb LED technológia alkalmazásával készült berendezések, amelyek ennélfogva alkalmasak támogatott struktúrákban történő megvalósításhoz is. A legkorszerűbb LED technológia akár 60% energia költség megtakarítást is eredményezhet. Az AGRIBOX pro vezérlők felhasználásával intelligens fényrendszer építhető ki, amely többek között a szabályozott fényt biztosító funkciók miatt hozzájárul az állatok jólétéhez, és csökkenti az energia költségeket.

AGRILED® pro 32

AGRILED® pro 16

AGRIBOX pro

AGRIBOX pro

 • 5 termékcsoport
 • 11 világítási program
 • Valós idejű fényviszonyok, érzékelők alapján
 • Felhasználóbarát kezelő felület
 • Energia megtakarítás

Az AGRIBOX pro DALI jelek segítségével lehetővé teszi a berendezések teljes mértékű automatizálását. A digitális fényérzékelő tompítja vagy kikapcsolja a fényforrásokat, ha a nappali természetes fény mennyisége elegendő. Ez is hozzájárul ahhoz, hogy az istállónak jobb legyen a klímája, és energia költséget is megtakarít az Ön számára. Az AGRIBOX pro vezérlő alkalmazásával válik teljessé a rendszer. A vezérlő szerviz és karbantartási feladatok elvégzése idején áramtalanítja a fényforrásokat.

AL2007/AGRILED® red vörös fényű termékcsalád

Magas nyomású nátrium (HPS) vagy fém halogenid (MH) lámpák 250 és 400 Watt teljesítménnyel. A magas nyomású nátrium fényforrás sárga fényű, nagy fénykibocsátású, és emiatt magas szintű hatékonysággal működik.
A fém halogenid fényforrás fehér fényű, és kisebb fénykibocsátású, mint a HPS modell. A világosabb fehér MH fény a HPS lámpákhoz viszonyítva jobb színérzékelést tesz lehetővé. Mindkét modell elérhető integrált vörös kontroll fénnyel is, ez a termék az AGRILED® red.

Az Agrilight kifejlesztette az AGROBOX terméket, amely az AL2007 és az AGRILED® red vörös fényű berendezések optimális működését szabályozza. Az előre programozott és beépített időzítő órák csoportokra osztott világítási programok végrehajtását is lehetővé teszik. Két fényérzékelővel egymástól függetlenül is lehet maximum két csoport fényerejét szabályozni, automatikus vagy kézi vezérléssel.

AL 2007

AGRILED® red