PARALELL FEJŐHÁZAK

Nagy méret és hatékonyság

A SAC ipari fejőházat a nagy állatállománnyal rendelkező és nagyméretű gazdaságoknak ajánljuk, ahol a hatékonyság, a méret, a meghízhatóság és a mennyiség kulcsfontosságú paraméterek.

Két fejőház egyben

A megbízhatóság az egyik legfontosabb tényező minden fejőház életében, a nagy ipari jellegű gazdaságokban, pedig szinte létfontosságú elem. A SAC ipari fejőházak két párhuzamosan, egymástól függetlenül is működtethető fejősorból állnak. Abban az esetben, a bármilyen technikai probléma következne be, az állomány könnyedén megfejhető a másik fejőházi oldalon. Ez megbízhatóságot biztosít minden tehenész számára.

Saválló, robosztus kivitel

Erő és tartósság a kulcsszó, ami legjobban illik ere az elnyűhetetlen ipari fejőházra. Minden kábel, elektromos alkatrész, a leemelő berendezések stb. egy megerősített rozsdamentes védőlemez mögé vannak bújtatva és ez által védve a külső környezettől. Az állásszerkezet és a dupla pneumatikus hengerekkel felszerelt gyorskiengedő kapuk nagy teherbírású tüzihorganyzott elemekből állnak.

Optimális fejés

A SAC ipari, side by side (párhuzamos) fejőházban a fejőállásokba beállt teheneket a rendszer gyengéden hátraszorítja, ezzel biztosítva az állomány optimális fejéséhez szükséges pozíciót. A fejést vezérlő térdkapcsolóknak köszönhetően a fejőmeseterek mindkét keze szabaddá válik, ezzel is növelve a hatékonyabb munkavégzést.