NEDAP Tejmérő rendszer

A Nedap ICAR minősítésű tejmérési rendszere, pontos adatot szolgáltat minden egyes tehén tejtermeléséről. Ez egy olyan információ, amellyel a vállalkozás még célirányosabban irányítható a tejtermelés maximalizálásának érdekében. A Nedap Memolac 2 tejmérői és az állásonként felszerelt MPC fejőállás billentyűzetei hozzásegíti a termelőt, hogy a napi feladatait egyszerűen, de ugyanakkor hatékonyan, a mai kor igényeinek megfelelően végezze el.

MPC 2 Fejőállás billentyűzettel felszerelt fejőállások

A Nedap tejmérési rendszere, egy kitűnő választás mindazoknak, akik a pontosságot, a megbízhatóságot és a legkorszerűbb rendszert keresik. A Memolac tejmérők gyors tejleadású teheneknél is pontosak maradnak és működésük a fejési vákuumot sem befolyásolja. A rendszer minden egyes tehén fejésenkénti és napi tejmennyiségét is rögzíti, akár 100 napra visszamenőleg. Ez az információ, nem csak a tejtermelésben bekövetkezett változásokról ad pontos képet, hanem a tejtermelés alapján történő csoportosítást is leegyszerűsíti.

Egy nagy állatlétszámú, modern tejtermelő tehenészet fennmaradásához elengedhetetlen a hatékony gazdálkodás. Ehhez tudnom kell, hogy mennyi tejet adnak a teheneim. A Nedap, ICAR minősítésű tejmérői és a strapabíró, újgenerációs sok funkcióval ellátott MPC 2 fejőállás billentyűzetei számos tejtermelésre vonatkozó információval látják el a termelőt. Mivel a Nedap Memolac 2 tejmérőibe elektromos vezetőképességet mérő berendezést lehet beépíteni, a tőgygyulladások gyors észlelése többé már nem akadály.

Memolac 2 tejmérő

MPC 2 fejőállás billentyűzet