Cégünkről

Elhivatottság és garancia

Az 1989-ben alakult magyar tulajdonú biatorbágyi székhelyű BOSMARK KFT., a tejhasznú szarvasmarha, juh és kecsketenyésztés komplex technológiai rendszerére építve végzi kereskedelmi és szolgáltató tevékenységét.

Munkánkat a termelőkkel folyamatosan fenntartott bizalomra alapozzuk, a kor igényeinek megfelelően magas színvonalú berendezéseinkre pedig, az egyszerű kezelhetőség, a versenyképes árak, a minimális szervizigény és az állatok maximális komfortérzetének biztosítása a jellemző.

Termékskálánkon a háztáji és nagyüzemi fejőgépeken keresztül, a legmodernebb számítógépes telepirányítási rendszerig minden megtalálható, ami a tejtermeléssel, tejkezeléssel és szarvasmarhatartással kapcsolatos.

Szakmai partnereinkkel együttműködve vállalunk pályázatkészítést, tervezést, kivitelezést és oktatást is.

Elhivatottság és garancia

A Bosmark Kft. célkitűzésének megvalósítását, nagy tapasztalattal rendelkező elkötelezett, több nyelven is tárgyalóképes agrár, gépész, építő mérnökei, jól képzett közgazdászai és szakmunkásai segítik. 24 órás, folyamatos ügyelet biztosításával garantáljuk a fejés és tejkezelés biztonságát. Szakembereink korszerű műszerekkel, jól felszerelt szerelőkocsikkal végzik szolgáltatási tevékenységüket az év minden napján.

Hazánkban viszonteladói hálózattal, illetve közvetlen kapcsolattartással teszünk eleget szolgáltatási kötelezettségeinknek. Közel 150 mezőgazdasági üzemmel állunk rendszeres vagy eseti kapcsolatban.

Közvetlen vezérképviseletei vagyunk az alábbi cégeknek

S. A. CHRISTENSEN & CO. (S.A.C.) – Dánia
fejéstechnológia
FIC S.P.A. – Olaszország
Frigomilk tejhűtők, hűtéstechnológia
NEDAP AGRI BV – Hollandia
számítógépes telepirányítás rendszer
CALVATIS GMBH – Németország
Calgonit mosó, fertőtlenítő, tőgyápoló szerek és eszközök

 

TERMOTECNICA PERICOLI SRL – Olaszország
istálló ventiláció, párásító rendszerek, klímatechnológia
BIGIEFFE SRL – Olaszország
tejkimérő automaták
CAI-PAN A/S – Dánia
tőgyápoló krém