Kecskék és juhok fejőházi fejése

JUH, KECSKE

A nagyüzemi kecske és juhtenyészetekben jelenleg már a kézi és sajtáros fejés megszűnt vagy megszűnőben van, helyette a kézi erőt kímélő fejőházi fejés került előtérbe. A fejőházi fejésre szelektálni kell az állományt, csak a jó tőgyfelépítésű, egyforma tőgyfelű és tőgybimbójú állatok alkalmasak a gépi, fejőházi fejésre.

2x16 állásos SAC típusú kecske fejőház
Alföldi Garabonciás Kft., Izsák

AC típusú körforgós fejéstechnológia
Dánia

Handyflow kecske és juh fejőkészülék

Fejés a Handyflow fejőkészülékkel

A készülék felhelyezése a
tőgyre

A fejési vákuum automatikusan
elindul

Kézi leemelés, a fejővákuum
automatikusan elzár

2x12 állásos SAC kecske fejéstechnológia,
nyaklekötő berendezéssel

2x12 fejéstechnológia SAC 
handyflow fejőkészülékekkel

Fejőházi mosóautomata + 300 literes tejhűtő

Automata leemelő berendezéssel szerelt kecske és juh fejőházak

Automata leemelő berendezésekkel
szerelt fejőház

SAC ipari forgó fejőház kecskék és juhok fejéséhez

Keresse cégünket, forduljon hozzánk bizalommal és elkészítjük az Önnek legmegfelelőbb árajánlatot!

Minden igényt kielégítő fejőházi rendszerek

A megfelelő kecske és juh fejőház kiválasztásakor figyelembe kell venni az állomány nagyságát, termelékenységét és a fejési munkálatokhoz szükséges emberi munkaerő létszámát is. A SAC a kecske és juh fejőházak széles skáláját ajánlja Önöknek, az egyszerű sajtáros fejéstechnológiától, a csúcstechnológiát felvonultató automata rendszerekig.

Handyflow - automata vákuumszabályozású kecske és juh fejőkészülék

 

Egybeépített fejőkehely és kollektor, amely használatával a fejést végző dolgozók munkája könnyebb, a fejés rutin pedig kíméletesebb és higiénikusabb lesz.

A Handyflow fejőkészülék megkönnyíti a kecske vagy a juh tőgyére történő felhelyezést, mivel a fejő mesternek nem kell a kollektoron lévő vákuumszelepet megnyitnia. Fejés végén pedig egyszerűen csak le kell emelni a tőgybimbóról a fejőkészüléket és a vákuum automatikusan megszűnik.

Standard egy vagy két soros kecske és juh fejőházak (1x4 állástól egészen a 2x32 állásig)

A hatékony fejési munkálatokhoz szinte semmi nem járul hozzá olyan mértékben, mint egy jól megtervezett és kivitelezett fejőház. A SAC fejőházak megbízhatósága a kecskék és juhok fejésében kialakult több tíz éves tapasztalatnak köszönhető.

A 16 vagy több fejőállással rendelkező fejőházaknál kiváló megoldás lehet az automata készülék leemelő berendezés alkalmazása. Használatával csökkenthető a fejést végző dolgozók száma, mivel csak a tőgyelőkészítésre és a fejőkészülék szakszerű felhelyezésére kell odafigyelni.

Ipari forgó (rotary) kecske és juh fejőházak

A SAC ipari kecske és juh forgó fejőházai elegáns, ugyanakkor masszív és nagy fejési teljesítménnyel rendelkező berendezések. A korróziónak kiválóan ellenálló tüzihorganyzott állásszerkezet, a megbízható fejéstechnológia, a belső fejés, biztosítja a fejőmesterek gyors munkavégzését, így akár egy óra alatt 500 kecskét vagy juhot is biztonsággal meg lehet fejni.

  • Facebook Social Icon

BOSMARK KFT.

2051 Biatorbágy

Erdővári Ipartelep hrsz. 060/4.

Telefon: +36 23 310 132

Mobil: +36 30 509 7268

E-mail: bosmark@bosmark.hu

Küldjön levelet