top of page

Gumiszőnyegek

 

A szarvasmarha istállók padozatának alapvető követelménye, hogy a felső rétege legyen meleg, csúszásmentes, csíraszegény, könnyen lehessen tisztítani, fertőtleníteni és gyorsan száradjon.
Ezek a feltételek csak akkor teljesülnek, ha a padozat megfelelő lejtésű, felső rétege vízzáró, gödrök és repedések nem képződnek rajta.

A Bosmark Kft. által forgalmazott tehenészeti gumiszőnyegek nagy teherbíró képességű ugyanakkor rugalmas, kopásálló és a vegyi hatásoknak is ellenálló anyagból készülnek.

Gumiszőnyeg típusok:

1, Daloa gumiszőnyeg

Istállók etetőterére, pihenőterére, 

Használatával a tehenek biztonságosan tudnak majd közlekedni és jelentősen csökkenthető a sánta egyedek száma. A gumiszőnyeg jobb hőérzetet biztosít az állatoknak. Egyszerű összeillesztés. Nagyon jó ár / érték arány. Ez a termék lejtős padozaton nem használható!

Puzzle kialakítás
Hossz: 1750 mm
Szélesség: 1170 mm
Vastagság: 19 mm
Csúszásmentes felület
Alsó rugalmas gumitalp
10 év garancia

2, Diamond gumiszőnyeg

Istállók etetőterére, pihenőterére

Puzzle kialakítás
1750 mm
1170 mm
19 mm
Csúszásmentes felület
Alsó rugalmas gumitalp
10 év garancia

A sérülésmentes állatforgalom érdekében ajánljuk ezt a kiváló terméket. Használatával a tehenek nagyobb biztonságban érzik majd magukat. Jobb lesz a hőérzetük és jelentősen csökken a sántaság. A gumiszőnyeg textil megerősítéssel készül, így nagyobb ellenállást, jobb stabilitást és hosszú távú rugalmasságot biztosít. Gyors és egyszerű felszerelése a rollnis kivitel miatt. Egy gyorsan megtérülő és hosszú távú befektetés.

Méretre vágott gumiszőnyeg
Textil megerősítés
Hossz.: egyedi méretre vágva
Szélesség: méretre vágva
Vastagság: 18 mm.
10 év garancia

3, Unimak gumiszőnyeg

Fejőházba és fejőházi elővárakozókba

Használatával a tehenek biztonságosan tudnak majd közlekedni az elővárakozóban és a fejőházban is szétcsúszás nélkül. Használatával jelentősen csökkenthető a sánta egyedek 
száma, illetve fejés közben is stresszmentes lesz az állomány. A gumiszőnyeg jobb hőérzetet biztosít az állatoknak. Egyszerű összeillesztés a puzzle kialakítás miatt. Nagyon jó ár / érték arány.

Lejtős padozaton is kiválóan alkalmazható!

50% természetes gumi, lemez puzzle.
Ergonomikus felület
Gumitappancsos alsó felület a rugalmasság biztosítása maitt.
Hossz.: 1170 mm.
Szélesség: 880 mm.
Vastagság: 18 mm.
5 év garancia

Istálló etetőterére felszerelt gumiszőnyeg padozat

bottom of page